Symbool Mysafehouse

Symbool Mysafehouse

Symbool Mysafehouse

Het trotse en herkenbare symbool van Mysafehouse heeft een ontwikkel geschiedenis van wikken en wegen. Met een professionele ontwerper is uiteindelijk gekomen tot een uniek symbool en kleurstelling. Trots en gedreven op en voor de waarden dat het symbool verenigt. 'Veiligheid voor iedereen'.

Thematisch onderwijs Mysafehouse – Grondwerk

Symbool Mysafehouse

Uitleg symbool;

De oranje BOL staat symbool voor de klant van Mysafehouse. Die staat centraal. Evenals "IK" altijd als rode draad aanwezig en centraal in elke situatie. Hoe kun je überhaupt anderen beschermen als je jezelf niet kent? "IK" staat dus feitelijk voor iedereen die vanuit zelfbescherming een zekere veiligheid zoekt en zich wil leren omringen met een dynamisch en weerbaar krachtenveld. Het schild staat voor een krachtige uitstraling! Mysafehouse leert 360 graden (+) beschermen omdat bedreigingen en oplossingen van alle kanten kunnen komen. Het krachtenveld is opgebouwd uit 5 krachtige cirkels, 5 fysiek mentale principes weergevend, die de klant beschermen. Altijd in beweging, daardoor verbonden met elkaar. Ze staan voor de 5 kernwaarden waarop alle educatie van Mysafehouse is gefundeerd. Een waarborg voor een efficiënt en totaal systeem van zelfbescherming, te weten:

Werken naar een doelstelling, aanleren, aanscherpen en bewust worden van aanwezige en nieuwe technische en tactische vaardigheden, een set principes waarop je altijd een beroep kunt en moet doen en waaruit je meteen voordeel haalt en de algemene situatie  van waaruit je handelt (taak/functie/bevoegdheden/omgeving).

Oranje staat voor optimisme, energie, dynamiek en creativiteit. Zwart weerspiegelt de donkere kant waartegen wij ons kunnen beschermen. Het grijs vertegenwoordigt het schimmige gebied waarin je gedoseerd leert keuzes te maken. 

Schild rondje MSH 72 dpi

 

 

Schild MSH 72 dpi

Wilt u meer informatie over diensten van Mysafehouse?

Weten wat de mogelijkheden zijn voor een cursus van Mysafehouse op maat?