BEDRIJFSLEVEN

BEDRIJFSLEVEN

Bedrijfs trainingen bij MySafeHouse

Bedrijfsleven Mysafehouse biedt specifieke beroepsgerichte trainingen aan in de zakelijke dienstverlening, retail en het personenvervoer (o.a. personeel supermarkten en overige winkels, baliemedewerkers, tankstations, horeca, directiechauffeurs, persoonsbeveiligers etc.). De trainingen zijn gerelateerd aan een specifiek thema en bedoeld om bepaalde vaardigheden effectief aan te leren of aan te scherpen. De trainingen worden gegeven door instructeurs met jarenlange praktijkervaring.

De trainingen vinden plaats op passende locaties die de praktijk zo realistisch mogelijk nabootsen. Dat kunnen externe locaties zijn, maar ook locaties binnen de organisatie.

Leer omgaan met agressieve klanten

Mysafehouse geeft u in haar trainingen vaardigheden waarmee u leert omgaan met agressieve klanten; Alles wat je vlak voor, tijdens of na een incident in kunt zetten om deze zo veilig mogelijk te doorstaan. Daarbij maakt Mysafehouse onderscheid in verbale, materiële en fysieke agressie; in de praktijk, en tijdens trainingen zal er vaak een combinatie van deze vormen behandelt worden. Denk daarbij aan verbale vaardigheden, het hebben en houden van een veilige afstand en houding alsook het zowel fysiek als mentaal in beweging blijven. Samenwerking, daar waar dit voor uw beroepsgroep van toepassing is zal altijd de voorkeur hebben. 

Wat leer je tijdens onze training?

Mysafehouse biedt specifieke beroepsgerichte trainingen in het bedrijfsleven aan de zakelijke dienstverlening, retail en het personenvervoer. Beroepsweerbaarheid noemen we dat. Mysafehouse geeft je inzichten en praktische vaardigheden op de volgende gebieden;

  • Principes (o.a. stresshantering, houding, bewegen, waarnemen)
  • Techniektraining (verbaal en fysiek mentale vaardigheden)
  • Tactieken
  • Doelstelling (specifiek per situatie of per doelgroep)
  • 'IK' en de situatie

 

 

Thematisch onderwijs voor wie?

Alle beroepsgroepen die met geweld en agressie te maken kunnen krijgen. Degenen die solo werken of in groepsverband. Ook kan er gedacht worden aan een gezamenlijke trainingen van meerdere winkels waarbij (veelal) slechts 1 personeelslid aanwezig is. De steun en het toezicht van collega winkeliers zal dan uw veiligheid vergroten!

Thematisch aanbod Bedrijfsleven; U kunt uit de volgende thema's uw trainingen laten samenstellen; 

Veiligheid in uw winkel, Eerste Hulp bij Agressie, Gebruik zaklamp, Beschermen en Bevrijden van personen, Ongewapend Contra wapens, Werken in een kleine ruimte, Motorvoertuigen (personenauto's - openbaar vervoer), Bewegen in mensenmassa's, Communicatie, Stresshantering.

Waar worden de trainingen gegeven?
Bij voorkeur worden deze trainingen op de werkvloer gegeven. Indien dit niet mogelijk is zal Mysafehouse samen met u naar een geschikte externe locatie zoeken, daar waar praktijksituaties die in uw werkveld vaak voor kunnen komen, nagebootst kunnen worden. Mysafehouse heeft een aantal panden, tegen redelijke betaling, ter beschikking, waar op een realistische manier getraind kan worden!
Wat kost een training?
Kosten voor een training zijn afhankelijk van de omvang van de groep, het aantal trainingen en bijkomende kosten zoals de inzet van een acteur, huren van een specifiek pand, inzet van huurauto's et cetera. Neem daarom via onderstaande button contact op met Mysafehouse om hierover advies te krijgen.
Wat zijn ervaringen van cursisten?
Klantervaring filiaalmanager R. Wallerbosch n.a.v. veiligheidstraining, ‘uw veilige winkel’ PLUS Wallerbosch supermarkt te Borne; "Ik vond het een training die zeer professioneel en goed werd opgebouwd. In het eerste deel een stuk theorie met herhalingen waarin iedereen betrokken werd en na de pauze werd er getraind met een acteur waarin je ervaart hoe het er in het echt aan toe kan gaan. Wederom een zeer interessante avond met enorm veel tips, en deze gaan we ook zeker rond oktober herhalen."

Mysafehouse biedt ook workshops aan voor een teamdag of bedrijfsuitje

Meer weten over omgaan met agressie?