UNIFORMDIENSTEN Mysafehouse; ‘Beroepsweerbaarheid’

UNIFORMDIENSTEN Mysafehouse; ‘Beroepsweerbaarheid’

Mysafehouse Uniformdiensten

Mysafehouse Uniformdiensten biedt specifieke beroepsgerichte trainingen politie, defensie, Koninklijke Marechaussee, douane, toezichthouders, handhavers, beveiligers en justitiële medewerkers. 'Beroepsweerbaarheid' noemen wij dat. De trainingen zijn over het algemeen gerelateerd aan een specifiek thema en bedoeld om vaardigheden effectief aan te leren of aan te scherpen. De trainingen worden gegeven door instructeurs met jarenlange praktijkervaring.

De trainingen vinden plaats op passende locaties die de praktijk zo realistisch mogelijk nabootsen. Dat kunnen externe locaties zijn, maar ook locaties binnen uw organisatie.

Uniformdiensten Mysafehouse; 'Beroepsweerbaarheid'

U weet als handhaver en hulpverlener dat mensen, de maatschappij en daarmee de wensen en behoeften van hulpverleners voortdurend veranderen. Of u nu bijvoorbeeld bij de politie, Koninklijke Marechaussee, Defensie of Beveiliging werkt. Het ene moment verzorgt u toezicht bij een evenement, dan is er een conflict in huiselijke kring, vervolgens loopt een aanhouding of verkeerssituatie uit de hand ….. voor je het weet sta je in een conflict waarbij je gebruik moet maken van je geweldsmiddelen, als je die al tot je beschikking hebt. Mysafehouse is zich daar ook van bewust en wil daarom inspelen op uw specifieke vraag en behoefte om te werken aan een veiliger werkomgeving voor alle medewerkers in de uniformdiensten! Beroepsweerbaarheid noemen wij dat!

Wekelijkse trainingen Systema Mysafehouse Tactical voor Uniformdiensten; check s.v.p. deze pagina; https://www.mysafehouse.nl/nieuws/modules-en-specials-voorjaar-2017/

 

Voorkomen – Ontwijken – Handelen

Pro actief optreden; Voorkomen als het kan of ontwijken van fysiek geweld, fixeren van een conflict of lang genoeg uitstellen van een conflict tot (aanvullende) hulp arriveert. Beroepsweerbaarheid voor Uniformdiensten van Mysafehouse biedt (non-)verbale en fysieke vaardigheden die dagelijks benut kunnen worden en die aanvullende voordelen opleveren als een incident uit de hand dreigt te lopen.

Re actief optreden; Snel en effectief beëindigen van een aanval c.q. fysiek geweld middels de inzet van persoonlijke vaardigheden, geoorloofde geweldsmiddelen (passend bij de functie) of aanwezige middelen uit de directe omgeving. 'Handelen' omzetten naar beschermen, bevrijden, fixeren & controleren of aanhouden.

Thematisch onderwijs

Thematisch onderwijs wil zeggen dat trainingen zijn opgebouwd uit thema’s met diverse modules… dus altijd maatwerk voor uw en uw medewerkers! Hier vindt u alvast een overzicht van onze thema's voor Uniformdiensten! 

U bent (deels) verantwoordelijk voor de veiligheid van uzelf en uw medewerkers, als leidinggevenden maar even goed ook de zogenaamde werkvloer! Het kennisaanbod van Mysafehouse is omvangrijk. Om het aanbod optimaal af te stemmen op de vraagstelling, knippen wij  thema’s (zie hieronder) op in modules. Uit de modules kunnen wij een aanbod op maat voor U samenstellen en afstemmen op het gewenste niveau. U kunt naar behoefte putten uit een rijke kennisbron. Modules kunnen gekoppeld worden tot een totaalpakket.

Thematisch aanbod modules Mysafehouse uniformdiensten

Hieronder vindt u een overzicht van de thematische modules die wij aanbieden voor uniformdiensten. Uiteraard kunnen onze trainingen altijd in thema en onderwerp aangepast worden naar hetgeen u, uw  personeel of (privé - werk)omgeving behoeft!

Wilt u meer informatie over de beschikbare cursussen voor Uniformdiensten Mysafehouse?

Weten wat de mogelijkheden zijn voor een cursus Uniformdiensten Mysafehouse op maat?