PARTICULIEREN Mysafehouse

PARTICULIEREN Mysafehouse

Trainingen voor Particulieren MySafeHouse

Mysafehouse Particulieren biedt wekelijks reguliere trainingen zelfverdediging en zelfbescherming (Systema + Specials) en specifieke modules aan particulieren. De trainingen zijn aldus gerelateerd aan een specifiek thema en bedoeld om vaardigheden effectief aan te leren of aan te scherpen.

Trainingen  voor Particulieren Mysafehouse zijn opgebouwd uit thema’s met diverse modules .... dus altijd maatwerk

Het kennisaanbod van Mysafehouse is omvangrijk. Om het aanbod optimaal af te stemmen op de vraagstelling, knippen wij thema’s op in modules. Uit de modules kunnen wij een aanbod op maat samenstellen en afstemmen op het niveau. Je kunt naar behoefte putten uit een rijke kennisbron. Modules kunnen gekoppeld worden tot een totaalpakket.

Wat leer je tijdens onze trainingen?

Drie vragen liggen centraal tijdens welke vorm van training Mysafehouse ook verzorgt;

Wat mag ik? …. Bevoegdheden en wetskennis

Wat kan ik? …..Vaardigheden; Fysiek – mentaal – verbaal. Weerbaarheid en Zelfverdediging

Wat wil ik? ….. Doelstelling + eigen Veiligheid

Specifieke modules voor particulieren; o.a. inbreker betrapt, 10 meest voorkomende aanvallen, gebruik zaklamp en voertuigen.

Geen vechtsport, maar verdediging

'Veiligheid voor iedereen'… betekent veilig kunnen leven en werken onder alle omstandigheden. Zowel privé als op je werk. Veiligheid voor jezelf, je kinderen, familie, collega’s en mede- burgers. Beschermen van dat wat je lief is, dat wat de ‘rit’ de moeite waard maakt. Dat is ons streven en een belangrijke stap daarbij is jezelf effectief kunnen beschermen zodat je ook anderen kunt helpen.

 

Waar worden de trainingen gegeven?
Mysafehouse biedt wekelijks reguliere trainingen zelfverdediging en zelfbescherming (Systema + Specials) en specifieke modules aan particulieren. Wekelijks vinden er trainingen Systema plaats in Enschede en Hengelo. Maatwerktrainingen voor professionals vinden plaats op passende locaties die de praktijk zo realistisch mogelijk nabootsen.
Wat kost een training?
Trainingen Systema Mysafehouse in Twente; 1 x per week trainen voor € 25,- in de maand – 2 x per week voor € 30,- per maand. Tevens kunt een zogenaamde 10-ritten kaart aanschaffen voor € 70,-. Heeft u vragen over prijzen voor individuele begeleiding of specifieke trainingen voor particulieren of 'Beroepsweerbaarheid' klik dan op de infobutton hieronder!
Wat zijn ervaringen van cursisten?
Klanten van Mysafehouse zijn tevreden over haar diensten! Daar zijn we trots op .... 😉 Leerzaam, eye opener, goede instructie, en erg leuk! Smaakt naar meer! R.M. (militair)
Modules zelfbescherming
Mysafehouse bied MYPOWER modules voor iedereen. Een enthousiaste en ervaren instructeur in diverse weerbaarheid- en zelfverdedigingsvormen zal je leren vanuit concrete situaties en met praktische tips en oplossingen jezelf en anderen te beschermen!

Een keer meetrainen om te kijken of een training Systema iets voor jou is?

Vragen over 1 van onze trainingen specifiek voor particulieren?

1 thoughts on “PARTICULIEREN Mysafehouse

Reacties zijn uitgesloten