Mysafehouse modules en specials voorjaar 2018

Agenda Mysafehouse modules en specials voorjaar 2018

 Modules en Specials voorjaar 2018

Mysafehouse Veiligheid voor iedereen!
Mysafehouse Veiligheid voor iedereen!

 

MySafeHouse organiseert, al dan niet in samenwerking met andere partners, de komende periode weer een aantal modules, trainingen en specials; vooraankondiging; 

Regelmatig zal er op de maandag- of woensdag avond van 18:30 tot 20:00 in Apeldoorn een Systema Mysafehouse Tactical training gehouden worden voor beroepsgroepen. Deze trainingen proberen we zo praktijk mogelijk te maken. Vaak een combinatie van tactieken, fysieke vaardigheden, stress en trainen met uitrusting enz. De eerstvolgende workout met pistool zal zijn op 10 januari, dan op 31 januari en op 14 februari!

De kosten zijn per les: €10,- / € 20,- (afhankelijk van o.a. materieel en/of bijvoorbeeld gastdocent) , €7,50 per les als je met 4 personen komt.

Er bestaat ook de mogelijk om contributie te betalen van 25,- per maand. Hierbij heb je ook de mogelijkheid om een extra keer te trainen in de week. Deze extra trainingen vinden plaats in de omgeving Enschede en Hengelo. Tevens krijg je 15,- Euro korting op de modules (normaal 50 a 60 Euro), kortingen op specials. Voor reeds bestaande leden van Systema Mysafehouse (specifieke beroepsgroepen in dit geval); ook jullie kunnen uiteraard meedoen aan deze trainingen in Apeldoorn!

Altijd even per telefoon of per mail (voor donderdag) aangeven of je maandag aansluit bij de training (dit in verband met de voorbereiding en materiaal).

Let op: Als je na zaterdag afzegt, dan brengen we wel de kosten in
rekening!!

Het geld kan worden overgemaakt naar Mysafehouse NL97SNSB0898519403, mededeling: Systema les en de datum

Vriendelijke groet,
Raymond van Kammen, instructeur Mysafehouse.nl
06-25102554
voor info (Michel 0630119433)

maandagavond 15 januari te Apeldoorn; Systema Special 'Stoten & Incasseren'

Vooraankondiging;
In deze special zullen we ingaan op het uitdelen en incasseren van (balistic) STRIKES. Van slow motion, naar medium naar full tempo en impact, close combat, armlengte afstand en daarbuiten. Voor een ieder die, middels dit item, graag meer inzicht in zichzelf wil krijgen .... 😉  Kosten € 20,- bij betalen voor 11 januari, daarna € 25,-https://www.facebook.com/events/780428988825440/

Vooraankondiging maandag 5 februari Systema Mysafehouse Special 'Movement while being Hold'

Leer wat je beperkingen maar zeker ook je mogelijkheden zijn terwijl je beperkt bent in je beweeglijkheid door bijvoorbeeld handboeien die aangelegd zijn. Vooral ook voor professionals om inzicht te krijgen in wat een verdachte nog kan vanuit een 'gecontroleerde' situatie! Kosten € 20,- bij betaling voor 21 januari, daarna € 25,-.

https://www.facebook.com/events/314722615713746/?active_tab=about

Vooraankondiging Systema Mysafehouse Special 'Stress (in a) Fight

Vooraankondiging;
In deze special zal ik eerst theoretisch ingaan op wat stress (containerbegrip ondertussen ....) is en wat het met je doet in zowel positieve als negatieve zin. Om te leren omgaan zullen we dit koppelen aan ademhalingsoefeningen en zul je ervaren wat voor jou een comfortabele modus is om onder druk van een gevecht, vluchtnoodzaak of hulpverlening te kunnen blijven functioneren.
Kosten; € 20,-!

https://www.facebook.com/events/817320548474751/

Systema Sparring Outside ; zondag 27 mei 2018 te Hengelo

‘Sparring’, zoals in het kader van willen winnen en punten maken zie je niet (vaak) terug binnen het Systema. De intensiteit, impact en het incasseren tijdens dit soort sparren is echter wel een ‘MUST’ voor iedereen die op welke wijze dan ook, zichzelf en anderen wil leren beschermen. Daarom doen we dat op onze manier! Voornamelijk het kunnen blijven functioneren en herstellen na ‘impact’ is van belang. Na een uur intensieve en explosieve ‘full-body-training’ in combinatie met kracht- en souplesse zullen we nader ingaan op ‘smooth’ bewegen, ontwijken, pareren en allround vechten contra ‘straatvechters’.
Kosten; € 20,- p.p. 

https://www.facebook.com/events/171872820139494/

 

Aanmelden: via email info@mysafehouse.nl of tel 06-25102554 of via dit evenement op facebook. Na aanmelding volgt nadere info!

 

Leer controle technieken en opbrengen bij Mysafehouse