Train-de-Trainer Wapenstok – Schild

Train-de-Trainer Wapenstok – Schild

Train-de-Trainer Wapenstok - Schild

Mysafehouse biedt binnen haar programma ‘Beroepsweerbaarheid’ thema Wapenstok - Schild een Train-de-Trainer cursus aan, gericht op o.a. medewerkers van Koninklijke Marechaussee, Politie en Justitie.

Train-de-Trainer Wapenstok - Schild

Mysafehouse biedt binnen haar programma ‘Beroepsweerbaarheid’ een Train-de-Trainer cursus Wapenstok & Schild aan, gericht op o.a. medewerkers van Koninklijke Marechaussee, Politie en Justitie. Specifiek voor professionals die beroepsmatig een wapenstok en/of schild in hun taakuitoefening nodig kunnen hebben, in de breedste zin van het woord. Ook aanverwante beroepsgroepen zullen voldoende leerdoelen in deze cursus vinden.

In de cursus zullen we geen procedures aanreiken. Deelnemers krijgen uitgebreide principes en inzichten aangereikt die aanvullend zijn op bestaande procedures binnen hun specifieke werkveld. De professionele kennis, ervaring en inzichten van Mysafehouse worden gedeeld met de deelnemers. Hierdoor zal de eigen deskundigheid en vaardigheid van de deelnemers worden bevordert. Ze krijgen diverse creatieve werkvormen aangeleverd en zijn in staat om, na het doorlopen van de gehele cursus, de opgedane kennis als kerninstructeur over te dragen binnen hun eigen organisatie. Creatieve warming-up sessies en scenariotraining zullen deel uitmaken van deze cursus. De deelnemers zullen geen licentie krijgen om namens Mysafehouse als instructeurs deze diensten over te dragen.

‘Wapenstok & Schild’ - Inhoud module:

 - Schild / wapenstok wordt vastgehouden {solo en duo}

- Verdedigen en aanvallen met gebruik van je schild en wapenstok

- Vanuit grondposities werken met wapenstok en schild

- Personen met gebruik van wapenstok en schild controleren en verwijderen

- Aanhoudingen van personen

- Strategieën en tactieken in groepsverband

- toepassingen in het donker

- en diverse overige toepassingen

  • Totale cursus 80 uur
  • Minimaal 4 uur per dagdeel. Verspreid gegeven of achter elkaar mogelijk in overleg
  • Minimaal 4 tot maximaal 8 deelnemers

Prijs per deelnemer of volle groep; op aanvraag

 

 

Wilt u meer informatie over Train-de-Trainer modules?

Weten wat de mogelijkheden zijn voor een cursus van Mysafehouse op maat?