Systema Mysafehouse Specials

Systema Mysafehouse Specials

Systema Mysafehouse Specials ; Waarom?

In Systema Mysafehouse Specials ga ik dieper in op een specifiek item. Drie uur lang focussen we op zaken die te maken hebben met het gekozen onderwerp. De ins en outs worden verkend en intensief getraind. Op die manier maken de aangereikte oplossingen en principes sneller deel uit van jouw systeem.

Binnenkort meer info over de eerstvolgende special ... 29 mei 2016 'Care under Danger' !

Gemiddeld zo'n 8 keer per jaar, meestal aan het eind van een maand, organiseert Systema Mysafehouse een special. Soms met een gastdocent en/of op een bijzondere locatie .... altijd verdieping van je kennis! Sommige Systema Specials zijn gelimiteerd v.w.b. het aantal deelnemers i.v.m. de individuele begeleiding die Mysafehouse de deelnemers wil geven. De kosten voor specials liggen meestal rond de € 20,- a € 25,- per (minimaal) 3 uur training. Deze zullen afzonderlijk, buiten de reguliere contributiekosten, voldaan moeten worden. 

Systema Sparring

Na de goede opkomst en geweldige inzet, en goede berichten van jullie zijde, aan de deelname van de Systema Specials ‘Boxing Conditioning’ & ‘Sparring Forward Fighting’ is er op zondag 21 februari van 10:00 - 13:00 uur een special gehouden met nadruk op beenwerk. Systema Sparring Legwork! Trappen, begeleiden, blokken indien nodig, coördinatie en flexibiliteit, incasseren en toch FUN hebben….. zat er allemaal in! 

‘Sparring’, zoals in het kader van willen winnen en punten maken zie je niet (vaak) terug binnen het Systema. De intensiteit, impact en het incasseren tijdens dit soort sparren is echter wel een ‘MUST’ voor iedereen die op welke wijze dan ook, zichzelf en anderen wil leren beschermen. Daarom doen we dat op onze manier! Voornamelijk het kunnen blijven functioneren en herstellen na ‘impact’ is van belang. Na een uur intensieve en explosieve ‘boks-zak-training’ in combinatie met kracht- en souplesse in deze speeltuin (klimkooi, boks zakken, boksring, klimtouw en net …. ) zullen we nader ingaan op ‘smooth’ bewegen, ontwijken, pareren en allround vechten contra ‘straatvechters’. Afsluitend met een rondje sparren …… in de ring!

Hieronder een opsomming van onderwerpen van eerdere Systema Mysafehouse Specials;

IMG_5983

 

Wilt u meer informatie over Systema Mysafehouse Specials?

Weten wat de mogelijkheden zijn voor een cursus op maat?