Samenwerking NSSG

Nieuws Samenwerking NSSG

Samenwerking NSSG

Per oktober 2015 gaan Mysafehouse en NSSG (National Safety Security Group) een samenwerking aan ;

National Safety Security Group en Mysafehouse bieden voor vele doelgroepen trainingsprogramma’s op maat m.b.t. 'Beroepsweerbaarheid' conflicthantering. Mysafehouse en National Safety Security Group leren je op realistische en effectieve wijze jezelf, anderen en goederen te beschermen tegen toenemende agressie en geweld in onze verhardende maatschappij. Of het nu een verbaal, materieel of fysiek conflict betreft. Voor diverse beroepsgroepen zullen wij traingen 'Beroepsweerbaarheid' agressiebeheersing aan kunnen bieden; denk hierbij aan baliepersoneel, winkelpersoneel en dienstverleners. De pagina 'eerste hulp bij agressie' geeft u een indicatie van de mogelijkheden. 

Daarnaast zal Mysafehouse de jaarlijkse Geweld en Agressie Training voor beveiligers van National Safety Security Group verzorgen. Met de training Omgaan met agressie en geweld blijven de werknemers van NSSG op de hoogte om effectief om te gaan met ongewenst gedrag. Ze leren hoe ze effectief op agressief of gewelddadig gedrag kunnen reageren en de situatie kunnen de-escaleren.

Raymond van Kammen (Instructeur Mysafehouse) en Kevin Kel (Algemeen directeur National Safety Security Group) hebben vandaag de samenwerking officieel bekrachtigd.

National Safety Security Group 053-260 00 20 Email: info@NSSG-BeveiligingenVeiligheid.nl

Mysafehouse 06-25102554 Email: info@mysafehouse.nl

Samenwerking-Mysafehouse-en-National-Safety-Security-Group1-1030x773