Systema Special ‘Carfight & Carjacking’

Agenda Systema Special ‘Carfight & Carjacking’
Systema Special ‘Carfight & Carjacking’

Systema Special ‘Carfight & Carjacking’

Zondag 18 oktober 2015

tijdstip/ duur             10:00 – 13:00 uur

locatie                        Hengelo (locatie volgt ….. )

soort training           Buiten training

kosten                        € 20,-             

‘CARFIGHT - CARJACKING’

Waarom specials?

In de specials ga ik dieper in op een specifiek item. Drie uur lang focussen we op zaken die te maken hebben met het gekozen onderwerp. De ins en outs worden verkend en intensief getraind. Op die manier maken de aangereikte oplossingen en principes sneller deel uit van jouw systeem.

 Carfight – Carjacking

In deze special leer jij jezelf te beschermen tegen aanvallen in en rondom een auto. Eerst leer je om comfortabel te zijn in een auto, als voorbereiding op dreigende escalaties. Daaropvolgend zullen we situaties gaan trainen waarbij je aangevallen wordt terwijl je in de auto zit, zowel van een agressor van buitenaf als iemand die bij je in het voertuig plaats heeft. Ook zal ik ingaan op het fixeren en aanhouden van een autodief die je betrapt.

Situaties die ik ben tegengekomen in mijn jarenlange loopbaan als politieagent & bij bijzondere eenheden; Vanuit een uit de hand gelopen verkeersirritatie, een overval, het betrappen van een autodief en aanvallen richting mijzelf of collega’s reik ik jullie oplossingen die de test van de praktijk hebben doorstaan.

Van carjacking is sprake als één of meer personen een poging ondernemen om een personenauto of kleine bedrijfswagen onrechtmatig in bezit te krijgen voorafgegaan, vergezeld of gevolgd door geweld, of bedreiging met geweld tegen een of meer personen.. ...en daar dan antwoorden op!

Een training om niet te missen!!!

De volgende youtubes filmpjes geven een indruk;

http://www.youtube.com/watch?v=l1ckXOkyLSk

http://www.youtube.com/watch?v=TxULTOffHfE

Aanmelden voor deelname

Natuurlijk vind ik het leuk als je deelneemt aan deze special. Ik verheug me erop om je vaardigheden op dit onderwerp verder aan te scherpen. Wil je meedoen, geef je dan bij mij op tijdens de reguliere trainingen, via facebook of meld je aan via mijn mailadres info@mysafehouse.nl of raymond68@hotmail.nl

Vriendelijke groet, Raymond

De volgende Systema Mysafehouse ‘Special’ vindt plaats op 29 november a.s. Systema Sparring in combinatie met een Free Workshop Krav Maga groepsgevecht!

 06-25102554 /  Facebook