Missie en visie Mysafehouse

Missie en visie Mysafehouse

Missie en visie Mysafehouse

"Veiligheid voor iedereen" Mysafehouse is een opleidingscentrum voor zelfbescherming aan professionals en particulieren; Jong of oud, man of vrouw, solo of in een groep, gezond of 'minder' gezond ..... Persoonlijke aandacht voor jouw veiligheid staat voorop! Voorkomen - Ontwijken - Handelen. 

 

 

Missie en visie Mysafehouse

Onze missie

Veiligheid voor iedereen”. Dat betekent veilig kunnen leven en werken onder alle omstandigheden. Zowel privé als op je werk. Veiligheid voor jezelf, je kinderen, familie, collega’s en medeburgers. Dat is ons streven en een belangrijke stap daarbij is jezelf effectief kunnen beschermen zodat je ook anderen kunt helpen.

Onze visie

Wij willen je op realistische en effectieve wijze leren jezelf, anderen en goederen te beschermen tegen toenemende agressie en geweld in onze verhardende maatschappij. Of het nu een verbaal, materieel of fysiek conflict  betreft. Gewapend of ongewapend. Je leert wat je (vlak) voor, tijdens en na het conflict kunt ondernemen om het onder alle omstandigheden te controleren. Communicatieve, technische en tactische vaardigheden vallen als vanzelfsprekend samen met je taak of functie. Onze trainingsmethoden zijn afgestemd op je reeds aanwezige kennis en vaardigheden, bevoegdheden en je bereidheid om te handelen. Ze zullen daarin aanvullend zijn.

De volgende vijf waarden staan bij Mysafehouse centraal;

  • Eigen veiligheid eerst
  • Vaardigheid aanleren, aanscherpen, toepassen
  • Actiebereidheid ontwikkelen
  • Relativeren alvorens te kiezen welke kennis en vaardigheid je toe gaat passen
  • Samenwerking bevorderen

 “Vaardigheid in vechten betekent beschikken over een onoverwinnelijk ‘wapen’ dat niet gezien kan worden totdat het gebruikt wordt en dat nooit afgenomen kan worden zolang de beoefenaar leeft”

Wilt u meer informatie over onze missie en visie?

Weten wat de mogelijkheden zijn voor een cursus van Mysafehouse op maat?