FUN Workshop Mysafehouse

FUN Workshop Mysafehouse

FUN Workshop Mysafehouse

Naast serieuze trainingen aan particulieren en professionals bieden wij ook FUN Workshops aan voor o.a. bedrijfsuitjes, sportverenigingen of jeugdactiviteiten. 

FUN Workshop Mysafehouse

 Mysafehouse organiseert, samen en zeker in goed overleg met u, alternatieve trainingen, workshops of gastlessen. Hierbij moet u denken aan bedrijfsuitjes, een training op de sportvereniging of sport- en spel voor een jeugdactiviteit. Voor diverse klanten hebben wij al soortgelijke trainingen mogen verzorgen. Denk hierbij aan scoutingverenigingen, een Bootcamp voor scholen of sportverenigingen, specifieke verzoeken van zelfverdediging voor bedrijfsweekenden in het kader van groepsbinding et cetera. De locatie is daarbij best belangrijk en zullen we in overleg samen kiezen. 

Sommige activiteiten organiseert Mysafehouse samen met Sport- en Krachtcentrum de VOS; zoals Bootcamp in- of outdoor! Fysieke oefeningen binnen of in de buitenlucht, leren samenwerken en bewust worden van je eigen en andermans veiligheid onder toezicht van ervaren instructeurs. Sport en Krachtcentrum de VOS en Mysafehouse bieden samen gerichte trainingen op de gebieden sport, spel, dans, veiligheid en zelfbescherming voor jeugd, volwassenen, specifieke (sport)beoefenaars en beroepsgroepen. 

Wij zorgen voor een leerzame workshop waarbij wij, samen met de deelnemers, voor een hoog  FUN-gehalte zullen zorgen! Veel is mogelijk, neemt u gerust contact met ons op!

Safety Bootcamp
Safety Bootcamp

Wilt u meer informatie over een FUN Workshop van Mysafehouse?

Weten wat de mogelijkheden zijn voor een cursus van Mysafehouse op maat?